Leave Your Message
O le isi galuega mo Saina i le gaosiga faavaomalo ma tekinolosi fou - Shenzhen-China Channel

Tala Fou

O le isi galuega mo Saina i le gaosiga faavaomalo ma tekinolosi fou - Shenzhen-China Channel

2024-07-23

O le galuega fa'alava loloto a Saina o lo'o fa'atusalia ai se fa'ailoga taua i le malosi fa'ainisinia o Saina ma le alualu i luma fa'atekonolosi. O lenei galuega mata'utia e le gata o lo'o fa'aalia ai le tomai o Saina e fo'ia ai lu'itau fa'ainisinia lavelave, ae fa'amausaliina ai fo'i lona tulaga o se ta'ita'i gaosiga o le lalolagi ma mea fou. O le alavai e tipi i luga o mauga ma loloto i lalo o le eleele, e faʻamaonia ai le mafai e Saina ona faʻatino ma faʻamaeʻaina galuega tetele tetele. O lenei manuia e atagia mai ai le lautele o faʻamoemoega o le gaosiga a Saina ma faʻatekonolosi fou i luga o le tulaga faʻavaomalo.

Ata 1.png

O le si'itia o Saina e avea ma fale gaosi oloa ua fa'amauina lelei. O fuafuaga fa'avae a le atunu'u i atina'e tetele, tekonolosi, ma tupe fa'aletagata ua fausia ai se fa'avae fa'apisinisi malosi e gaosia mea uma mai vaega fa'avae meafaigaluega i masini fa'atekonolosi. O lenei malosi tau alamanuia o loʻo faʻavaeina e se fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi atoatoa ma le fuaina o gaosiga e le mafaatusalia, e mafai ai e le au gaosi Saina ona ofoina atu oloa i tau faʻatauvaʻa e aunoa ma le faʻafefeina o le lelei. O le Zhongshen Tunnel o se faʻataʻitaʻiga o lenei gafatia, e le gata ina faʻamaonia ai le tomai faʻapitoa a kamupani Saina, ae faʻamaonia ai foi a latou gafatia faʻatinoina lelei.

Ata 2.png

I tausaga talu ai nei, ua suia ai e Saina lana taulaiga mai le na o le "falegaosimea a le lalolagi" i le avea ma taʻitaʻi fou o le lalolagi. O lenei suiga o loʻo faʻamalosia e le tele o tupe faʻafaigaluega R&D, o le faʻatupulaia o le faʻaogaina o meaola faanatura, ma faiga faʻavae lagolago a le malo. O le atinaʻeina o alalaupapa loloto, mo se faʻataʻitaʻiga, e aofia ai tekinolosi faʻatekonolosi ma fofo faʻainisinia fou, faʻaalia ai le tomai o Saina e le gata i le faʻaaogaina ae faʻapea foʻi le atinaʻeina o tekonolosi. O lenei faiga fa'afou e fa'ailoa mai i vaega eseese, mai le fa'aeletonika ma ta'avale i le malosi fa'afouina ma le biotechnology.

O le alualu i luma faatekinolosi a Saina o loʻo aʻafia ai tulaga faʻavaomalo ma faiga masani. Faʻafetai i le vave faʻaaogaina o tekonolosi e pei o le atamai faʻapitoa, 5G ma le malosi lanumeamata fofo, ua faʻateleina e Saina faʻailoga i vaega eseese. O le poloketi tunnel medium-deep o lo'o fa'aalia ai lea tulaga ma fa'aalia le auala e mafai ai e le fa'afouga a Saina ona fo'ia lu'itau lavelave ma fa'atulaga tulaga fou i le tulaga fa'ainisinia. O lenei aafiaga e faalautele atu i tua atu o atinaʻe i vaega e pei o le gaosiga atamai, lea o loʻo taulamua ai kamupani Saina i le faʻaogaina o masini ma tekinolosi IoT e fausia ai faiga faʻaleleia lelei.

Ata 3.png

E le gata i lea, o le tautinoga a Saina i le atinaʻe gafataulimaina o loʻo toe faʻafouina lona gaosiga ma tekonolosi laufanua. Poloketi e pei o le Zhongshen Tunnel ua mamanuina ma le siosiomaga i le mafaufau, faʻaaogaina mea faʻalelei faʻalelei ma faiga faufale. O le taula'i i le atina'e gafataulimaina o le tu'ufa'atasia lea o le tuputupu a'e o pisinisi a Saina ma taumafaiga a le lalolagi e fa'asagatau i suiga o le tau, ma avea ai ma ta'aloga autu i le atina'eina o tekonolosi lanu meamata.

I se aotelega, o le China-Shenzhen Tunnel Project o se faʻailoga malosi o le gaosiga o Saina ma tomai faʻatekonolosi. O lo'o fa'amanino ai le suiga o Saina mai le kamupani gaosi oloa i se ta'ita'i fou, fa'aa'afia tulaga fa'alelalolagi ma faiga. Aʻo faʻaauau pea ona faʻafaigaluegaina e Saina i tekinolosi faʻatekonolosi ma fofo gafataulimaina, o lona tulaga i le gaosiga faʻavaomalo ma mea fou ua faʻatulagaina e faʻamalosia, faʻamalosia lana matafaioi o se avetaʻavale autu o le alualu i luma o le lalolagi i nei vaega.